Klik hier om terug te gaan naar de voorwaarden.

Antwoord op veel gestelde vragen

De inentingen
Uw kat moet zijn ingeënt voor kattenziekte, niesziekte én het Bordetella-bacterie. Hiervoor krijgt u 1 keer per jaar een oproep van uw dierenarts. Is uw kat nog nooit, of lang niet meer ingeënt, dan moet u uw kat (om geen risico te lopen) 2 keer laten inenten, met ongeveer 3 weken tussentijd.

Zorg er in ieder geval voor dat de laatste inenting minimaal 3 weken voor het verblijf in het pension is gegeven. Dit in verband met de eventuele reacties van uw kat op de inenting.

In het kort

Deze regels zijn er om de gezondheid en het welzijn van alle pensiongasten te waarborgen!

Let op
Komt uw kat in de zomermaanden logeren en verloopt zijn inenting kort na zijn verblijf? Laat hem dan vóór de vakantieperiode al inenten. Dit geeft extra bescherming in een drukke periode.

Parasieten
Een kat die naar een pension gaat dient natuurlijk vrij te zijn van parasieten zoals vlooien, wormen en oormijt. Als het dier toch parasieten heeft, kan hij niet in een groep worden opgenomen en wordt hij in een apart hok geplaatst om (als het dier het toelaat) behandeld te worden.

Dierenarts
Een bezoek aan de dierenarts is nooit leuk en kan ook achteraf flink schrikken zijn als de rekening komt. Geef op het reserveringsformulier altijd een contactpersoon op en neem met deze persoon door wat voor u acceptabel is. Indien vermoedt wordt dat er hoge kosten gemaakt moeten worden, zullen wij ten alle tijden eerst de contactpersoon proberen te bereiken voor overleg omtrent de te nemen stappen.

Klik hier om terug te gaan naar de voorwaarden.